Ordulular Vakfı’nın Yaygın Eğitim Atağı

Bilindiği gibi Ordulular Vakfı, Orduluların ortak paydalarından biri. Öncelikli faaliyet alanı ise, “eğitim destek hizmetleri”.

İşte bu noktadan hareketle; 2022 yılı için, her yaş ve seviyedeki insanımıza hitap edecek şekilde, “yaygın eğitim hamlesi” başlatıldı. “Kişisel-Kurumsal-Toplumsal Geleceğimiz İçin KALİTE-KARİYER-KAZANIM” başlıklı programlar serisinin ilki; 29 Ocak 2022 Cumartesi günü, AKSUVİTAL firmasının sahibi, İMECE Yatırım Organizasyon A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, başarılı işadamı Yunus Aksu’nun ev sahipliğinde yapıldı.

Vakıf Başkanı Zekeriya Erdim tarafından yönetilen oturumda; Yunus Aksu’nun kişisel ve kurumsal başarı hikâyeleri dile getirildi. Otuz üç yıllık iş hayatı içinde oluşan, gelişen tecrübenin ve birikimin; süzme özeti verildi.

Programın soru-cevap bölümünde, anlamlı ve değerli açılımlar oldu. Yaşanmışlıkların yansıması olan paylaşımlar, hayat mektebinin ibret dolu derslerinden birisi haline geldi.

Katılımcılar memnuniyetlerini dile getirip, Vakıf yönetimine teşekkür ettiler. Teker teker, benzeri programların devamını beklediklerini belirttiler.

İkram ile başlatılan program, hediye dağıtımı ile bitirildi. Katılımcıların her birine, AKSUVİTAL ürünlerinden oluşan bir hediye çantası verildi.

Vakfın kalite-kariyer-kazanım programları, yıl boyu devam ettirilecek. Hayatın her alanından, başarmayı başarmış hemşerilerimizin, tecrübe aktarımları gerçekleştirilecek.

kurumsal tanıtım filmi