Eğitim Destek Hizmetleri

Saygıdeğer hemşerilerimiz.

Vakıf ruhuna ve geleneğine uygun olarak, yetişme çağındaki gençlere “yardım” etme niyeti ve gayreti içindeyiz. Ordumuz ve yurdumuz için, “geleceğe yatırım” yapmanın peşindeyiz.

Bu cümleden olmak üzere; ilgi ve yeteneklerini keşfedip geliştirmeye yönelik çalışmalar yapacak, bilgi ve birikimlerini artırmaya yönelik ortamlar oluşturacak, kendilerine rol model olabilecek örnek ve öncü şahsiyetlerle buluşturacak, ekonomik ihtiyaçlarının bir kısmını karşılamak için “burs” vereceğiz. Böylece, imkân sahipleri ile ihtiyaç sahipleri arasında “hayır köprüsü” kuracağız.

Bu çorbada sizin ve aracı olabileceğiniz kimselerin de tuzunuz, biberiniz bulunsun. Katkı ve katılımlarınızla, daha çok gencin elinden tutulsun.

Vakfımızın Albaraka Türk Ümraniye Şubesi nezdinde bulunan TR53 0020 3000 0070 3179 0000 12 numaralı hesabına, açıklama kısmına “burs” yazarak gönlünüzden geçen miktarı gönderebilirsiniz. Desteklenmesi gereken gençleri de web sitemiz üzerinden başvuruda bulunmak üzere yönlendirebilirsiniz.

Taksitli ödeme yapmak isteyenler, Yönetim Kurulu üyelerimizden herhangi biri aracılığıyla taahhütlerini bildirip evrak verebilirler. Her ayın ilk haftası içinde, vadettikleri miktarı hesaba gönderebilirler.

13-24  Ekim 2021 tarihleri arasında, müracaatlar alınacak.

25-31 Ekim 2021 tarihleri arasında, evrak üzerinden ön eleme yapılacak.

6–7 Kasım  2021 tarihlerinde, ön elemeden geçenler mülakat için çağırılacak.

14-18 Kasım 2021 tarihleri arasında, seçme ve sıralama işlemleri tamamlanıp sonuçlar ilan edilecek. Puanlama yapılırken; öğrencilerin sosyal, ekonomik, akademik durumları ayrı ayrı ele alınıp değerlendirilecek.

15 Kasım 2021 tarihinden itibaren, bütçenin elverdiği sayıdaki öğrencinin banka hesabına yedi ay 300-TL, sekizinci ay 400-TL olmak üzere toplam 2.500-TL ödeme yapılacak.

Burs bütçesinde artış olması halinde, puan sıralamasına göre daha çok öğrenci listeye alınacak. Vakfımızın aracılığı, hemşerilerimizin desteği kadar olacak.

İlginize, bilginize arz ederiz. Bu hayır köprüsünden, sizin de geçmenizi bekleriz.