Bilgi Bankası

• Ordulular Vakfı Hakkında

Ordulular Vakfı 1982 yılında gönüllü faaliyetlerle kuruldu, 2005 yılında kurumsallaştı. Vakfımız bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın herhangi bir yerinde sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, zulüm görmüş, aç veya açıkta kalmış; savaş, tabii afet gibi sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış; evsiz, yurtsuz, tüm insanlara insani yardım ulaştırmak ve bu insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmesini önlemek üzere çalışmaktadır.

• Çalışmalarınızla ilgili detaylı bilgi alabilir miyim?

• Yardım süreci ve sonrasında denetleme yapılıyor mu?

• Türkiye’de İstanbul dışındaki illerde şubeniz var mı?

• Ordulular Vakfı Sadece Orduda Bulunanlara mı Yardım Ediyor?

Ordu İli içerisinde yer alan tüm ilçeler, köyler kısaca Ordu ili altında bulunan tüm Üniversite ve Yüksek Okul öğrencilerine yardım ediyor.

• Bağış Yapmak İçin Hangi Yolları İzlememiz Gerekiyor?

Bağış Yap linkinde yer alan banka bilgilerimize ulaşarak kısa bir sürede işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.